CFR Cluj a pierdut meciul cu Lazio! Duelul cu Celtic devine decisiv pentru calificare

Djokovic a avut șansa golului egalizator în meciul cu Lazio, dar a trimis mingea în bara porții echipei italiene. Foto: gsp.ro

CFR Cluj avea nevoie de o remiză în meciul de la Roma cu Lazio pentru a se califica în primăvara Europa League. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut însă partida, scor 0-1, dar mai are o sansă la calificare. CFR Cluj va juca ultimul meci din grupă cu Celtic Glasgow pe teren propriu și va avea nevoie de un singur punct pentru a ajunge în următoarea fază a competiției.

La Roma, CFR Cluj a încasat singurul gol al meciului în min.25, autor Joaquin Correa. Ardelenii puteau egala în finalul primei reprize prin Djokovic, care a trimis mingea în bară (mim.38). În repriza a doua, Păun și Omrani au fost aproape de golul egalării în aceeași fază, însă ultimul nu a putut trimite mingea în poartă din 4 metri (min.54). În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul secund în E, cu 9 puncte. În celălalt meci, Celtic Glasgow a învins cu 3-1 pe Rennes. Echipa scoțiană este pe primul loc, cu 13 puncte.

La finalul partidei cu Lazio, Dan Petrescu s-a arătat extrem de dezamăgit și a spus că CFR Cluj ar fi meritat să câștige. ”Dacă te iei după numărul de ocazii, trebuia să câștigăm. Meritam victoria, am avut foarte multe ocazii și meritam să câștigăm. În prima repriză ne-am văzut limitele, dar în partea a doua am reușit să reacționăm bine. Aici au pierdut echipe mari, Steaua a luat cinci, noi am luat doar un gol. Meritam mai mult, păcat, puteam să câștigăm, deși știam că va fi un meci greu. Preferam să jucăm foarte slab și să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu pentru Digi Sport.

Partida CFR Cluj-Celtic Glasgow, decisivă pentru calificarea ardelenilor în primăvara Europa League,  va avea loc pe 12 decembrie.