10 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cercetaşii României organizează acţiunea de ecologizare „Fără plastic în Insula Mare a Brăilei”

Cercetaşii României, prin Centrul local “Nufărul alb” Brăila, organizează acţiunea de ecologizare “Fără plastic în Insula Mare a Brăilei”, unde şi-au anunţat participarea elevi de la clasa I până la clasa a XII-a, care s-au oferit ca voluntari pentru a curăţa pădurea de deşeuri, potrivit Agerpres.

“Aşa cum fiecare îşi face curăţenie în propria casă înainte de Paşte, noi ne-am hotărât să facem acelaşi lucru în casa noastră comună, adică în natură. Pentru cercetaşi, natura este ca un cămin, ajutaţi-ne să avem grijă de căminul nostru fie participând la ecologizare alături de noi, fie păstrând cu grijă curăţenia de fiecare dată când vă petreceţi timpul afară”, se arată în anunţul de promovare a evenimentului.

Acţiunea de ecologizare va avea loc pe 24 aprilie, de la ora 10:00, şi va fi sprijinită de SC “Agricost” SA, societatea care are în concesiune cele 57.000 de hectare de teren arabil din Insula Mare a Brăilei şi care le va asigura voluntarilor toate materialele necesare pentru a curăţa pădurea.