Cel mai mare parc din București s-a transformat într-o adevărată junglă

Băncile din Parcul Tineretului din București sunt aproape “înghițite” de vegetație.

Parcul Tineretului din București a devenit un loc uitat de autorități. Atracțiile parcului sunt aleile sparte și grămezile de borduri vechi, precum și buruienile foarte înalte.

Potrivit ziare.com, lucrurile nu stau la fel în toate zonele din parc. Zona de acces, spre exemplu, arată ireproșabil. Aleile sunt asfaltate, există un stand cu biciclete și toalete publice.

Imediat după ce se termină aleea principală, se poate observa o grămadă imensă de borduri, abandonată pe spațiul verde. Unele zac acolo de atât de mult timp încât pe ele a început să crească iarba.

În ciuda faptului că autoritățile spun că încearcă să rezolve problema, la fața locului lucrările par să fie abandonate cu totul. “Lucrările sunt în curs de desfășurare, fapt pentru care nu vă putem furniza cantitățile exacte, și anume metri liniari de alei și borduri pavate până în prezent. În momentul în care lucrarea va fi recepționată, vă vom putea furniza în mod exact aceste informații”, a spus un reprezentant al Primăriei Municipiului București.

Bordurile zac pe spațiul verde, iar aleile sunt pline de gropi și denivelări.

De altfel, nici zona dinspre lac nu arată prea bine. Pe partea dreapta, unde iarba ar trebui să fie tunsă, se poate observa cum buruienile sunt mai înalte chiar decât un stat de om. Oamenii care ies să alerge sau să se plimbe cu bicicletele sunt nevoiți să treacă prin acea zonă periculoasă.

Autoritățile spun că vor lua măsurile necesare în perioada următoare. Din păcate, oamenii sunt nevoiți să mai aștepte până când situația parcului se va schimba.

Foto: ziare.com