Caz de tâlhărie în Capitală. Focuri de armă pentru prinderea unui suspect

Foto: digi24.ro

Doi bărbaţi din Capitală bănuiţi pentru tâlhărie au fost reţinuţi, unul dintre aceştia fiind prins după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment, potrivit Agerpres.

“În această dimineaţă, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de percheziţie în Capitală într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cercetările s-au declanşat după ce la data de 17 septembrie un bărbat ar fi sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul.

La data de 23 septembrie poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea faptei, ulterior acesta fiind arestat.

Mai mult, autoritățile au identificat şi au depistat pe o stradă din Sectorul 2 un alt bărbat bănuit de săvârşirea faptei. Pentru prinderea acestuia poliţiştii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind prins la scurt timp.