11 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cătălina Ponor refuză să se vaccineze împotriva COVID-19

Foto: facebook.com/cataponor

Cătălina Ponor a anunţat că nu se va vaccina împotriva Covid-19, cel puțin deocamdată. Fosta mare gimnastă nu are încredere în serurile apărute până acum, fiind de părere că vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar pune probleme sportivilor la testele antidoping, scrie b1.ro

“Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare”, a declarat sportiva.

Ponor consideră că, în viitor, toţi sportivii vor fi nevoiţi să se imunizeze, fie că vor sau nu, iar serul le-ar putea crea probleme. ,,O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Poate să fie o problemă acest vaccin”.

Fostă campioană olimpică a mărturisit că la începutul pandemiei a fost atât de speriată încât abia şi-a scos cățelul la plimbare. Acum că s-a obişnuit cu situaţia şi cu purtatul măştii, speră să se termine totul cât mai repede.

Lasă un răspuns