Casemiro și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Foto: twitter.com/marca

Real Madrid pregăteşte campania de transferuri din vară, dar până atunci le asigură liniştea fotbaliştilor pe care îi consideră esenţiali pentru club. Este cazul lui Casemiro, care şi-a prelungit contractul cu echipa spaniolă până în anul 2023, informează Marca, potrivit digisport.ro.

Mijlocaşul defensiv de 28 de ani avea o înţelegere valabilă până în anul 2021, însă a parafat un nou contract, extins pe încă două sezoane.

Informaţia a fost publicată de celebrul cotidian spaniol Marca, pe prima pagină, care anunţă că “albii” l-au convins pe Casemiro să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere.

Format de Sao Paolo, Casemiro joacă la Real Madrid din 2013. A câştigat alături de gruparea de pe Bernabeu de 4 ori UEFA Champions League, un titlu de campion al Spaniei, o Cupă a Spaniei, de două ori Supercupa Spaniei, de tot atâtea ori Supercupa Europei şi de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor.

Internaţionalul brazilian a jucat 229 de meciuri pentru Real. La echipa naţională a Braziliei, Casemiro a jucat 46 de meciuri şi a marcat trei goluri.