Cartoon Network lansează “Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul”. Delia Matache va interpreta vocea unuia dintre personaje

 

Foto: news.ro

A fost anunțat că “Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul” va fi lansat de Cartoon Network sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.20. Vocea unuia dintre personaje va fi dublată chiar de către artista  Delia Matache.

Astfel, se pare că celebra cântăreaţă va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se întâlneşte cu fraţii urşi care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de maşină şi îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

În momentul în care pasiunea celor trei fraţi urşi pentru camionete cu mâncare şi videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intră sub atenţia ameninţătorului agent Trout de la Controlul Faunei Sălbatice. Trout îşi face o misiune din a-i separa pe cei trei fraţi unul de altul şi a restabili „ordinea naturală”. În faţa acestei ameninţări, Grizz decide că există un singur lucru pe care îl pot face – să se mute în Canada. Cei trei fraţi pornesc într-o aventură extraordinară care-i va conduce către prieteni noi, numeroase pericole dar şi petreceri fantastice. Însă, cel mai important pe durata acţiunii “Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul”, cele trei personaje îşi vor aminti felul în care s-au întâlnit şi au devenit fraţi, astfel încât să îşi ţină familia unită.

“E un desen plin de aventură, presărat cu umor şi situaţii care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puţin ironică, ba puţin înţepată. Mi se pare că arată că are personalitate”, a declarat  Delia într-un interviu recent după o sesiune de înregistrări.

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriză deoarece Cartoon Network anunţă deja un nou film cu fraţii urşi: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 şi va urmări călătoriile celor trei fraţi din perioada copilăriei.

Aventurile Fraţilor Urşi este o producţie a Studiourilor Cartoon Network, creat de Daniel Chong, împreună cu Manny Hernandez drept producător executiv. De la debutul său în 2015, serialul Aventurile Fraţilor Urşi a fost distins cu numeroase primii, incluzând aici BAFTA Children’s Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie de la Annecy şi mai multe premii Annie.