22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Caravană mobilă de vaccinare, în weekend, în parcarea unui centru comercial din Sectorul 6

Foto: GettyImages

Caravana mobilă de vaccinare împotriva COVID-19, organizată de Municipalitate, va fi  în weekend, în parcarea unui centru comercial din Sectorul 6.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei preluat de AGERPRES, caravana va fi, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10,00 – 17,00, în parcarea centrului comercial din strada Valea Cascadelor, numărul 3.

Persoanele nevaccinate  trebuie să știe că vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva COVID-19 este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză. Imunizarea este gratuită şi nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat şi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în siguranţă. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din doi medici, doi asistenţi medicali şi doi registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuţii logistice.

Prin această inițiativă, Primăria Capitalei vine în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru imunizare, cât şi în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăţi să ajungă la un centru de vaccinare.

Caravana mobilă de vaccinare este un proiect ce se va derula până la sfârşitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staţioneze în fiecare weekend în altă locaţie din Bucureşti, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

Print Friendly, PDF & Email