3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cântăreţul şi compozitorul The Weeknd, co-autor şi star al unui serial

Foto: news.ro

Cântăreţul canadian The Weeknd va fi co-autor şi star al unui serial aflat în pregătire la HBO, potrivit  Variety.

Cu titlul de lucru „The Idol”, serialul urmăreşte o cântăreaţă pop care începe o relaţie cu un proprietar enigmatic al unui club din Los Angeles, care este liderul unui cult secret.

De fapt, The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, va fi co-scenarist şi producător executiv împreună cu Reza Fahim şi Sam Levinson („Euphoria”), cei trei fiind creditaţi şi creatori ai show-ului. Joseph Epstein va fi scenarist, producător executiv şi showrunner.

Aceast[ ocazie nu este prima dată când The Weeknd scrie pentru televiziune. El a scris şi a jucat într-un episod din serialul animat cult „American Dad” (TBS), în 2020. În plus, şi-a jucat şi propriul rol în filmul „Uncut Gems”, alături de Adam Sandler.

Artistul este cunoscut pentru realizările muzicale. Cel mai recent succes al lui este albumul „After Hours”, care a acumulat, la nivel global, peste 7 miliarde de accesări online audio şi video. Acesta este unul dintre cele 44 de discuri şi single-uri certificate cu platină şi aur în care a fost implicat.