29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Camera Deputaților va lucra în sesiune extraordinară! Vezi detalii

Foto: psnews.ro

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis astăzi prelungirea activității, printr-o sesiune extraordinară, până la mijlocul lunii iulie. Printre proiectele care se află pe agenda sesiunii extraordinare se află dezbaterea iniţiativei USR de modificare a Constituției, „Fără penali în funcţii publice”, potrivit hotnews.ro. De asemenea, deputații l-au invitat pe premierul Ludovic Orban în Parlament pentru a da explicații pe tema achiziţiilor de la Unifarm.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, la propunerea PSD, să îl cheme săptămâna viitoare, la ,,Ora prim-ministrului”, pe Ludovic Orban iar tema dezbaterii este ,,Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

În sesiunea extraordinară care se va desfășura în perioada 1-15 iulie deputații vor dezbate și modificarea Ordonanţei de urgenţă 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia pentru creşterea copilului, modificarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale, aprobarea OUG privind desfăşurarea unor campanii de informare publică în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID 19.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns