3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Bonucci, după semifinala cu Spania: A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat vreodată

Foto: news.ro

Fundaşul Leonardo Bonucci a declarat că meciul cu Spania, care a adus calificarea Italiei în finala Euro-2020, a fost cel mai dificil pe care l-a jucat vreodată, potrivit news.ro.

“A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat vreodată. Felicitări Spaniei pentru joc. Încă o dată, Italia a arătat că are valoare, inimă şi capacitatea de a suferi. Este o bucurie venită din suferinţă şi este minunat. Avem trei zile să ne recuperăm. Am făcut ceva incredibil, dar nu trebuie să ne mulţumim cu atât. Suntem în finală. Va trebui să avem aceeaşi voinţă, să facem aceleaşi sacrificii pentru a aduce în Itaşia ceva ce ne lipseşte de 50 de ani (n.r. – ultima victorie a Italiei la Euro a fost în1968)”, a declarat Bonucci.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli

Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.