Bon Jovi a anulat turneul cu Bryan Adams

Foto: adevarul.ro

De curând, trupa americană Bon Jovi a anunțat că anulează turneul pe care urma să îl susțină anul acesta alături de artistul Bryan Adams. Vestea a fost făcută publică prin intermediul rețelelor de socializare și oferea o explicație- „Din cauza pandemiei în desfăşurare, nu este fezabil un turneul Bon Jovi vara aceasta. Având în vedere această perioadă dificilă, am luat decizia de a anula întreg turneul”. 

De asemenea, trupa a mai spus că în curând va oferi detalii despre noile date ale concertelor.

Turneul lor avea scopul de a promova albumul „Bon Jovi 2020”, a cărui lansare a fost amânată. El trebuia să înceapă pe 10 iunie, în statul Washington şi să se încheie pe 28 iulie, la New York.

Jon Bon Jovi a declarat săptămâna trecută că cel de al 15 lea album se va lansa la o dată ulterioară celei anunțate inițial, iar David Bryan, membru fondator al grupului, în prezent se află într-o etapă de recuperare după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni. Ieri, 20 aprilie, Bryan a spus prin intermediul Instagram că este vindecat de Covid-19, după 5 săptămâni de când s-a îmbolnăvit, conform news.ro.