Bianca Andreescu, felicitată de premierul Canadei

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a felicitat-o pe Bianca Andreescu, după succesul de la Rogers Cup. Foto: digi24.ro

Premierul Canadei, Justin Trudeau, mesaj special pentru Bianca Andreescu! Într-o postare pe Twitter, Trudeau a salutat performanța Biancăi, care a reușit să câștige trofeul la Rogers Cup. Bianca Andreescu este o sportivă din Canada cu părinți români, iar performanța ei vine la 50 de ani distanță de la ultimul succes canadian la acest turneu.

„Primul campion canadian la Rogers Cup după 50 de ani – felicitări, Bianca Andreescu! O inspirație pentru jucătorii din toată Canada. Astăzi le-ai arătat iubitorilor de tenis ce înseamnă sportivitatea”, a scris pe Twitter premierul Canadei.

Bianca Andreescu  a câștigat finala de la Rogers Cup, după ce adversara ei, Serena Williams a acuzat dureri la spate și nu a mai putut continua meciul. Acesta este cel de-al doilea titlu WTA pentru Bianca după trofeul de la Indian Wells, câștigat după finala cu Angelique Kerber. Încă de la acel turneu, Bianca a fost remarcată de premierul Canadei, Justin Trudeau. Acesta a felicitat-o pe Twitter pentru că  a scris istorie. Mai exact, a devenit prima jucătoare care a reușit să câștige trofeul după ce venise din calificări.