Bayern Munchen, amenințare incredibilă! Nu vrea să-și mai lase jucătorii la naționala Germaniei

Marc Andre Ter Stegen a creat un scandal imens, după ce a cerut să fie portarul titular al echipei naționale a Germaniei. În urma declarațiilor sale, președintele lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, amenință că nu-i va mai lăsa pe fotbaliștii clubului său la naționala Germaniei, dacă selecționerul Joachim Low îl va titulariza pe Ter Stegen în dauna lui Manuel Neur. Foto: gsp.ro

Situația de la echipa națională a Germaniei este tot mai tensionată ce portarul Marc Andre Ter Stegen s-a declarat nemulțumit că este rezerva lui Manuel Neuer. Ter Stegen a cerut să fie titular, deși  Neuer este recuperat după accidentarea suferită și a revenit deja în poarta Germaniei la meciurile din preliminariile EURO 2020.

Comentariile făcute de portarul Barcelonei nu i-au picat bine lui Uli Hoeness, președintele lui Bayern Munchen, scrie gsp.ro. Acesta a anunțat că nu-i va mai lăsa pe fotbaliștii lui Bayern la naționala Germaniei, dacă selecționerul Joachim Low îl va titulariza pe Ter Stegen.

,,Nu vom accepta să existe un schimb în poartă. Dacă se întâmplă asta, nu vom mai lăsa jucători la națională!”, a declarat Uli Hoeness, potrivit Bild. Președintele lui Bayern Munchen îi cere selecționerului Joachim Low să discute cu  Ter Stegen și să-i ceară să înceteze cu asemenea declarații.

În schimb, Oliver Bierhoff, managerul naționalei Germaniei, nu este impresionat de amenințările bavarezilor. „Cluburile sunt obligate de FIFA să dea jucători la naționale”, a spus acesta.