Barurile din Vama Veche cu program non-stop, vor difuza doar muzică ambientală în weekend

Foto: news.ro

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, a făcut anunțul prinvind faptul că, începând cu acest weekend, barurile care se află pe plajă, cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzică ambientală, la sfârșit de săptămână. De asemenea, volumul ei va fi unul mai coborât, potrivit news.ro.

“Decizie unică pe litoralul românesc! Vama Veche demonstrează, din nou, că este cea mai frumoasă comunitate de la malul mării. Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- COV 19, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu şi vor asigura doar muzică ambientală. Este o decizie unică a agenţilor economici care activează în zonă. A fost o decizie unanimă şi s-a înţeles că în situaţii extreme este nevoie de unitate şi responsabilitate!”, se arată în comunicatul  transmis de Primăria Limanu.

Primarul a mai menționat că această măsură a fost luată în contextul în care stațiunea este o destinație favorită și foarte tranzitată în această perioadă, dar acest fapt a creat dificultăți în legătură cu distanțarea socială care se impune în prezent.

O dată cu această măsură, primarul a declarat că autorităţile locale nu doresc să îngrădescă opţiunea oamenilor de a-şi petrece timpul liber, dar ea a devenit necesară, iar agenţii economici au fost receptivi la această propunere.