Bărbaţi, reţinuţi pentru ultraj după ce au ameninţat poliţiştii şi jandarmii

Foto: Mediafax

Două persoane din municipiul Sfântu Gheorghe, care au organizat o petrecere cu peste 30 de persoane, au fost reţinute pentru 24 de ore pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice după ce au ameninţat cu cuţite poliţiştii veniţi la faţa locului, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, că într-un imobil situat pe strada Cânepei se află mai multe persoane care participă la o petrecere, iar cele două echipe de intervenţie formate din 3 poliţişti şi 3 jandarmi, care s-au deplasat la faţa locului au fost întâmpinate cu ostilitate de către proprietarul imobilului.

“Bărbatul a proferat ameninţări forţelor de ordine, agitând în aer un topor, ameninţând în mod repetat forţele de ordine cu acte de violenţă şi cu moartea. În tot acest timp, bărbatul era însoţit de fiii săi, doi tineri, în vârstă de 17 ani şi de 20 ani, care aveau asupra lor cuţite. Bărbatul a fost introdus cu forţa în casă de către ceilalţi participanţi la petrecere, însă, la scurt timp, acesta a ieşit din imobil, având în mână un cuţit, cu care a continuat ameninţările la adresa poliţiştilor şi jandarmilor”, se arată în comunicat.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.