23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile la Constanța! Vezi de unde a pornit totul

Foto: ct100.ro

Un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între trei tineri, în municipiul Constanţa, a informat IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi pe 16 martie printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile.

,,Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, reiese din comunicatul trimis de IPJ Constanța.

Victima îşi rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile.

Referitor la arma folosită, surse judiciare au informat că este una nesupusă autorizării sau notificării, putând fi deţinută de orice persoană majoră.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în desfăşurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns