Bărbat din Argeș, arestat după ce a ameninţat cu moartea un poliţist

Foto: ziare.com

Un bărbat din comuna Bascov a fost arestat preventiv după ce a ameninţat cu moartea un poliţist care îl încătuşase, potrivit Agerpres.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală intrafamilială (…). La locul indicat s-a deplasat un echipaj (…) care a găsit în curtea locuinţei indicate un bărbat de 29 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care se manifesta agresiv şi despre care celelalte persoane, membri ai aceleiaşi familii, susţineau că anterior le-ar fi lovit”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv şi să-i ameninţe cu moartea pe membrii de familie, fiind somat de poliţişti să înceteze.

“Ca urmare a nerespectării somaţiilor, cel în cauză a fost încătuşat. În aceste împrejurări, bărbatul a adresat ameninţări cu moartea unuia dintre poliţişti. El a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, precizează IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, ulterior a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.