19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Bărbat arestat preventiv după ce a provocat scandal într-un bar şi a spart geamul la o secţie de poliţie

Un bărbat de 30 ani din Galaţi a fost reţinut şi arestat preventiv după ce a provocat scandal într-un bar şi a spart geamul la o secţie de poliţie, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui bar din cartierul Micro 17 o persoană provoacă scandal, manifestându-se violent.

Poliţiştii au mers la faţa locului, unde au identificat un bărbat, de 30 de ani, stabilind că, pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă lucrătorului comercial, o femeie, de 50 de ani, intenţionând chiar să o lovească, după care s-ar fi dezbrăcat, făcând gesturi obscene în faţa acesteia.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, unde a continuat să aibă un comportament agitat, spărgând geamul ferestrei unei încăperi.

Agresorul a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată dispunând această măsură preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email