29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Autoritățile din Argeș interzic Halloween-ul și Focul lui Sumedru

Foto: Profimedia Images

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş a decis interzicerea organizării unor evenimente tradiţionale care ar implica prezenţa unui număr mare de persoane, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, potrivit digi24.ro.

„Începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a judeţului Argeş se interzice organizarea şi desfăşurarea în spaţii deschise a oricărui eveniment şi/sau activitate tradiţională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween şi alte asemenea, care generează aglomerări de persoane”, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Hotârârea CJSU mai prevede că „este obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise şi deschise de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Argeş”.

Purtarea măştii de protecţie în toate spaţiile publice din Argeş devenise obligatorie, începând din 14 octombrie, conform unei decizii luate la acel moment de CJSU Argeş.

În judeţul Argeş s-au înregistrat 46 de noi cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor diagnosticate pozitiv de la începutul pandemiei a ajuns, astfel, la 6.095.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns