22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Autobiografia actorului american Will Smith, din 13 decembrie în librăriile din România

Foto: News.ro

 

„Will”, autobiografia actorului american Will Smith scrisă împreună cu Mark Manson, va fi disponibilă în librăriile din România începând cu data de 13 decembrie, potrivit unui comunicat transmis de News.ro.

Volumul este publicat în limba română de Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, şi apare pe piața din țară după o lună de la lansarea internaţională.

În plus, cartea cuprinde şi 32 de pagini cu fotografii din arhiva pesoanală a starului hollywoodian.

De fapt, actorul îşi povesteşte viaţa într-o carte deopotrivă „curajoasă şi motivantă, care îi urmăreşte parcursul de învăţare până în punctul alinierii perfecte a succesului exterior, fericirii interioare şi conexiunii umane”.

„Will”, prima carte a actorului în vârstă de 53 de ani, prezintă povestea necenzurată a uneia dintre cele mai impresionante evoluţii în lumea muzicii şi filmului.

Colaborarea cu Manson, autorul bestseller-urilor internaţionale „Arta subtilă a nepăsării”, „Arta subtilă a disperării” şi „Arta subtilă a seducţiei”, a început în urmă cu trei ani, când Will Smith căuta un scriitor  care să fie de acord să îl ajute să scrie un volum despre viaţa sa.

Coperta cărţii a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums din New Orleans. Ea reprezintă o serie de portrete ale actorului la diferite vârste, suprapuse. Ideea a fost de a comunica vizual evoluţia sa, de la copilărie până la maturitate.

Print Friendly, PDF & Email