22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Au fost puse în vânzare biletele pentru concertele cu public conduse de Gabriel Bebeşelea la Ateneul Român

Foto: News.ro

A fost anunțat că biletele pentru cele două concerte cu public, susţinute pe 21 şi 22 octombrie de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de Gabriel Bebeşelea, dirijorul său principal din stagiunea 2020/21, au fost deja  puse în vânzare online.

În acest moment, Sala Ateneului Român va putea fi ocupată de public în proporţie de 50%, din cauza restricţiilor pandemice.

Pentru concertele simfonice cu public de săptămâna viitoare, biletele s-au pus în vânzare online pe site-ul instituţiei, începând de joi, 14 octombrie, de la ora 16.00.

Este important de știut că programul este alcătuit din două capodopere mai puţin cunoscute ale unor compozitori celebri: Concertul în re minor pentru vioară şi orchestră, WoO 23 de Robert Schumann şi Simfonia nr. 1, în do major, op. 19 de Carl Maria von Weber. Vedeta afişului va fi renumita violonistă japoneză Sayaka Shoji.

Conform articolului e din Hotărârea nr. 76 din 30 septembrie 2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de Covid-19, accesul în sala Ateneului Român este permis “cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.

Preţurile biletelor sunt: Categoria I: 110 lei; Categoria II: 100 lei.

Pentru a evita aglomeraţia şi formarea de grupuri, accesul se face cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Print Friendly, PDF & Email