Art Safari Bucureşti îşi prelungeşte programul de vizitare cu o săptămână, până duminică

A fost anunțat astăzi că Art Safari Bucureşti va prelungi programul de vizitare începând de marţi până duminică, 27 septembrie, inclusiv.

“Această decizie în premieră a fost luată la recomandarea ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu. Totodată, scopul principal al prelungirii este de a permite miilor de iubitori de artă, care şi-au achiziţionat săptămânile trecute bilete online, să reuşească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condiţiile măsurilor de prevenţie sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului)”, precizează organizatorii, într-un comunicat transmis de AGERPRES.

Directorul Art Safari Bucureşti, Ioana Ciocan, a declarat că că decizia prelungirii programului de vizitare oferă “şansa tuturor celor care şi-au achiziţionat bilete să poată vizita Pavilionul şi să se bucure de artă în siguranţă, în condiţiile în care fluxul de vizitatori din interior este unul controlat”.

Trebuie specificat că Art Safari se poate vizitat de marţi până duminică, între 12,00 şi 21,00 (ultima intrare 20,30, ieşire 21,30). Tururile nocturne (Night Tours) vor fi organizate de miercuri până duminică, începând cu ora 22,00.

Vizitatorii care vor participa la Night Tours vor avea parte de tururi ghidate, art performance şi muzică live. Ansamblul PlaCello, format din unii dintre cei mai valoroşi violoncelişti actuali din România – Răzvan Suma, Ştefan Cazacu, Ella Bokor şi Mircea Marian -, va oferi recitaluri inedite în cadrul Night Tours, iar artiştii Costin Ioniţă şi Ana Bănică vor realiza sesiuni live de artă.

Mai este de menționat că muzeul temporar se întinde pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi şi găzduieşte 800 de opere de artă în valoare totală de peste 12 milioane de euro, în inima Capitalei, în clădirea Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15).