Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, are coronavirus! Vezi detalii

Foto: facebook.com/UCVOficial

După ce a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj, CS Universitatea Craiova are parte de o nouă veste proastă. Antrenorul Cristiano Bergodi are coronavirus, scrie gsp.ro.

Într-un comunicat postat pe Facebook, Universitatea Craiova a anunțat că un membru din staff are COVID-19 și că este asimptomatic. Surse gsp.ro din cadrul clubului au confirmat că este vorba despre antrenorul italian Cristiano Bergodi. Acesta va fi internat astăzi într-un spital din Craiova, așa cum prevede procedura.

,,În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este NEGATIV, în timp ce în rândul staffului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic”, a fost comunicatul Universității Craiova pe Facebook.

Oltenii au efectuat ieri testele pentru COVID-19, iar azi au primit rezultatele, iar Bergodi  fost confirmat pozitiv. Pe 20 iulie, acesta a avut un test neconcludent, dar la repetare a ieșit negativ.

Astfel, acesta este al patrulea caz de COVID-19 de la Craiova, după Lucian Pretorian, team manager, Gheorghe Ciurea, antrenor secund, și Cornel Blejan, preparator fizic.