19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Animaţia „The Croods: A New Age”, al treilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american

Foto: news.ro

Animaţia „The Croods: A New Age”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Nicolas Cage, Emma Stone şi Ryan Reynolds, a reușit să se mențină pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american.

Producţia realizată de Universal şi DreamWorks a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 3 milioane de dolari, astfel că totalul este acum de 24,1 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel internaţional, continuarea „The Croods” a generat alte 8,4 milioane de dolari, aducând totalul global la 76,3 milioane de dolari.

Comedia „Half Brothers”, avându-i pe Luis Gerardo Méndez, Connor Del Rio şi José Zúñiga în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a doua în clasamentul nord-american, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 490.000 de dolari.

În plus, filmul de aventuri „Elf” (2003), regizat de Jon Favreau, cu Will Ferrell în rol principal, a urcat trei poziţii în ultima săptămână, ocupând locul al treilea. El a reuțit să strângă  încasări de 400.000 de dolari. Lungmetrajul a fost relansat în urmă cu cinci săptămâni şi de atunci a generat încasări de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns