Angajații CFR ies în stradă! Vezi când vor avea loc protestele

Angajații CFR acuză că se se urmărește falimentarea sistemului feroviar prin numirea noului director CFR Călători, Valentin Dorobanțu. Acesta și-ar fi propus favorizarea transportatorilor privați. Foto: cotidianul.ro

Se anunță o toamnă fierbinte pentru angajații CFR! Aceștia au anunțat că vor protesta masiv de la jumătatea lunii septembrie, scriu jurnaliștii de la evz.ro.

Mai exact, în perioada 16 septembrie – 10 octombrie, lucrătorii de la CFR vor protesta câte două ore, de luni până joi, în fața Ministerului Transporturilor, la Parlament și chiar în fața Guvernului.

Federația Sindicatelor Transportatorilor Feroviari a anunțat și care sunt nemulțumirile angajaților CFR. Aceștia acuză că se urmărește falimentarea sistemului feroviar prin numirea noului director CFR Călători, Valentin Dorobanțu. Acesta și-ar fi propus să  favorizeze transportatorii privați. Alte nemulțumiri ale angajaților CFR vizează lipsa investițiilor, nesiguranța locurilor de muncă și dezinteresul ministrului Transporturilor față de instituție.