29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Amenzi de peste 60.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor pe litoral

Foto: digi24.ro

Mai multe unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, printre care cluburi de noapte şi o terasă-restaurant, au fost sancţionate pentru nerespectarea regulilor de distanţare fizică cu amenzi însumând 61.000 de lei, potrivit Agerpres.

Peste 360 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară din judeţul Constanţa.

Cu acest prilej, au fost identificate şapte societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor cauzate de pandemie şi au fost acordate opt amenzi în valoare totală de 61.000 de lei.

“În Mamaia, poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale care nu au luat măsuri necesare respectării normelor de protecţie sanitară şi aplicării celor pentru distanţare fizică, în mod eficient, pentru evitarea, pe cât posibil, a interacţiunii între clienţi. Este vorba despre trei cluburi care au fost amendate cu câte 5.000 de lei fiecare, iar, ulterior, pentru că nu s-au conformat legislaţiei şi recomandărilor poliţiştilor, două din cele trei unităţi au mai fost sancţionate cu câte 10.000 de lei, fiecare”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Totodată, în Costineşti, două cluburi în care nu erau respectate normele de distanţare fizică şi nu era evitată interacţiunea cu şi între clienţi au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei, iar o terasă-restaurant din Vama Veche a primit o amendă de 10.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns