Amendă ridicolă primită de Barcelona! Vezi despre ce este vorba

Federația spaniolă de fotbal a amendat cu 300 de euro pe FC Barcelona pentru nereguli descoperite la transferul lui Antoine Griezmann de la Atletico Madrid. Foto: talksport.com

300 de euro! Aceasta este amenda ridicolă pe care a primit-o FC Barcelona în dosarul transferului lui Antoine Griezmann, scrie sport.ro. Federația spaniolă de fotbal a amendat clubul catalan cu această sumă după ce FC Barcelona a fost reclamată de Atletico Madrid pentru ca a negociat cu Antoine Griezmann în mijlocul sezonlui trecut  fără a respecta clauza de transfer din acel moment.

Antoine Griezmann a semnat cu Barcelona în aceasta vară când i-a fost plătită clauza de reziliere de 120 de milioane de euro. Atletico Madrid a reclamat faptul că Barcelona a ajuns la un acord cu Griezmann în luna martie, moment în care clauza de reziliere a jucatorului era de 200 de milioane de euro.

În ceea ce priveşte suma de transfer, oficialii federaţiei au explicat că nu s-a putut dovedi concret faptul că Griezmann a semnat un contract cu Barcelona în timp ce era jucătorul lui Atletico Madrid. În aceste condiții,  suma de 120 de milioane de euro plătită de catalani a fost considerată cea corectă.