Am trăit să o vedem și p-asta! Mașină ,,înghițită” de o groapă în Capitală!

Craterul s-a format pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. Foto: Mediafax

Incredibil! O mașină a fost pur și simplu ,,înghițită” astăzi de o groapă în asfalt chiar în București!  Acest lucru a fost posibil după ce un crater s-a format pe strada Dezrobirii la intersecția Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O mașină a căzut în groapa apărută din senin, scrie Mediafax. 

La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă. Martorii la acest incident au spus că nimeni nu a fost rănit. În prezent, la fața locului intervin muncitorii de la Apa Nova. Cât despre vreo reacție sau informații despre ce s-a întâmplat din partea reprezentanților Primăriei Sectorului 6, acestea lipsesc deocamdată cu desăvârșire.

În iunie 2018, chiar în mijlocul Capitalei, o altă mașină a căzut într-o groapă apărută în asfalt. Foto:Facebook/Ciprian Ciucu

Incidentul de astăzi nu este unul singular în București. Anul trecut, în luna iunie, chiar în centrul Capitalei asfaltul s-a surpat pe o trecere de pietoni. Consilierul general PNL de la Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu groapa apărută. Acesta a precizat că în groapă a căzut o mașină a unei companii de pază, dar aceasta a fost scoasă repede. Incidentul s-a produs pe strada Spiru Haret, la intersecția cu Știrbei Vodă.