Alte probleme la spitalul din Corabia! O fetiță cu fractură, bandajată de medic peste tricou

Foto: reporter24.info

După cazul bătrânului care a fost abandonat pe hol, în genunchi și al femeii care a murit în curtea Spitalului din Corabia în timp ce aștepta să i se elibereze o scrisoare medicală, în atenția publică a intrat cazul unei fetițe care a fost bandajată de către un medic ortoped peste tricou, scrie realitatea.net.

Mai exact, un medic de la unitatea medicală amintită este acuzat că a bandajat mâna unei fetițe de 4 ani peste tricou. Totul s-a aflat după ce tatăl copilei a postat o fotografie cu fetița bandajată pe o rețea de socializare.

Fetița a fost bandajată de către un medic ortoped de la Spitalul din Corabia.  Tatăl minorei susține că medicul nu a știut cum să pună corect acest bandaj, iar micuța a acuzat dureri și disconfort. Copilul a ajuns într-un final la spitalul din Slatina, unde i s-a pus alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător.

Reprezentanții Spitalului din Corabia au spus că bandajul la copiii mici nu se pune direct pe piele. Tocmai din acest motiv medicul de gardă a recurs provizoriu la această metodă ajutătoare până când fetița urma să fie consultată de un medic ortoped.