Alt oraș din România este invadat de gunoaie! Ghena de la Mogoșoaia

Mogoșoaia a devenit o adevărată ghenă, iar autoritățile nu mișcă un deget

Aflat chiar lângă București, orașul Mogoșoaia a devenit un adevărat focar de infecție. Dacă până acum bucureștenii alegeau să meargă acolo pentru o plimbare ideală, acum Mogoșoaia s-a transformat într-o adevărată ghenă. Jurnaliștii de la portalul mogosoaia.online au făcut un reportaj pe străzile localității și au scos în evidență grămezile de deșeuri existente, pe care localnicii le aruncă cu nesimțire.

Oamenii de bună credință  au sesizat de mai multe ori autoritățile, pentru a face ceva în legătură cu mizeria de pe străzi. A fost în zadar, iar acum cel mai elocvent exemplu este că la intersecția dintre Str. Viilor și Int. Valea Parcului zace un adevărat focar de infecție, lăsat acolo de mai multe zile. Evident că autoritățile ignoră total această problemă.

În parcul din Mogoșoaia apare aceeași situație, pentru că oamenii se plâng de mizeria de acolo. Aici, a apărut o salcie uriașă care zace pe trotuar și pe carosabil. Cineva a lăsat-o acolo, după ce și-a făcut curat în curte.

Cât despre gunoaiele de pe străzi, oamenii nu ezită să arunce chiar și mobilă. Degeaba cei de bună credință acuză primăria de situația creată. Autoritățile nu dau niciun fel de amenzi pentru cei care fac mizerie.

Foto: mogosoaia.online