Alina Gorghiu, mesaj pentru Marcel Ciolacu! Vezi ce a declarat

Foto: facebook.com/alinagorghiu

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, îi cere preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să prezinte în detaliu cifrele proiectului de buget alternativ care va fi realizat de social-democraţi, notează Agerpres.

,,Chiar mă bucur că face şi PSD un proiect de buget alternativ, săptămâna viitoare, că numai aşa pot oamenii să vadă pe bune diferenţa. Îi cer domnului Ciolacu (autorul anunţului) ca, atunci când va ieşi în public cu treaba asta, să prezinte toate cifrele în detaliu, fix cum ar fi un buget adevărat, nu doar aşa nişte lozinci populiste. Ca să fie la lumină tot ce ar vrea PSD să facă (ca să ştie şi contribuabilii din ce pericol au scăpat!)”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Ea a mai precizat că bugetul care va fi prezentat de premierul Florin Cîţu va fi ,,un instrument de creştere economică pentru 2021 şi va fi construit pe baza principiilor prezentate în campania electorală: dezvoltarea României şi investiţiile”.

,,România a fost una dintre puţinele ţări care a evitat recesiunea tehnică din anul 2020. Bine că nu mai e domnul Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie până în februarie (cum a făcut anul trecut)”, a mai scris Alina Gorghiu pe rețeaua de socializare.

Afirmațiile senatoarei PNL au venit după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat la un post de televiziune că Partidul Social Democrat va construi un ,,buget alternativ” care să arate românilor că sunt bani pentru majorarea pensiilor şi a salariilor.