Alina Gorghiu, critici dure pentru PSD! Vezi ce spune despre moțiunea de cenzură

Alina Gorghiu a spus că PSD se comportă ca un partid care știe că va pleca de la guvernare.                                         Foto: facebook.com/alinagorghiu

Alina Gorghiu a făcut la Timișoara câteva declarații dure la adresa social-democraților. Senatorul PNL a spus că sunt parlamentari PSD care cred că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va avea succes. ,,Pe culoarele Senatului, pe culoarele Parlamentului, chiar parlamentarii PSD spun că această guvernare este lipsită de perspective și mulți dintre ei răsuflă usurați la gândul că moțiunea va trece si că așa vor avea o șansă de a face politică după ce scapă de balastul numit Viorica Dăncilă”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a avut un mesaj special pentru parlamentarii care au semnat moțiunea de cenzură. ,,Fac apel la toţi colegii mei parlamentari ai opoziţiei şi nu numai, cei care au semnat moţiunea de cenzură, să nu-şi piardă demnitatea şi să nu răspundă presiunilor şi promisiunilor prin care PSD, prin toată conducerea de la primul ministru până la ultimul ministru, şef de Cameră, de Senat, le fac asupra colegilor noştri”, a spus Alina Gorghiu.

Iar criticile ei la adresa PSD nu s-au oprit aici. ,,Știm cu toții că în acest moment PSD este în stare să promită absolut orice, pentru că așa se întâmplă cu un partid care se află în ultimele zile de guvernare. Sunt presiuni enorme asupra colegilor parlamentari, direct proporționale cu disperarea pe care PSD o are referitor la pierderea puterii”, a mai spus Alina Gorghiu.