Aglomerație în piețele din Capitală, în plină pandemie de coronavirus

Foto: antena3.ro

Aglomeraţie în mai multe pieţe din Capitală, în Joia Mare, la o oră de vârf, în ciuda restricţiilor impuse în perioada pandemiei de coronavirus. În Piaţa Sălăjan din sectorul 3 zeci de persoane, mare parte în vârstă, se înghesuie să cumpere ce găsesc prin piaţă, scrie antena3.ro. O parte din ei sunt echipaţi cu măşti de protecţie. Totuşi, mulţi oameni stau unii lângă alţii, la coadă şi aşteaptă să intre în hală, unde au acces în grupuri mici.

O situație asemănătoare se regăsește și în Piața Obor din sectorul 2 al Capitalei. Aici se face aglomerație în intervalul orar 11-13, este îmbulzeală în intervalul orar 11-13, atunci când este permis accesul persoanelor în vârstă.

Pentru a evita astfel de situații, autoritățile recomandă  oamenilor să-și aleagă bine intervalul orar în care să iasă din casă să ne alegem bine intervalul orar în care ieşim din casă să mergem la cumpărături şi ne recomandă să evităm perioada 11.00-13.00 care este permisă numai celor în vârstă, pentru a nu apărea mari aglomeraţii.