Agentul 007 din filmele cu James Bond nu poate fi niciodată o femeie. Vezi care este motivul

Foto: Agerpres

Producătorii celebrei serii de filme de spionaj cu James Bond au afirmat faptul că personajul principal nu va fi interpretat niciodată de către o femeie, potrivit Agerpres.

Mai mult, producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson sunt de părere că agentul 007 poate avea orice naționalitate, însă doar de sex masculin.

“Nu mă interesează să preiau un personaj masculin şi să-l transform într-un rol jucat de o femeie. Cred că femeile sunt mult mai interesante decât asta”, a subliniat responsabila producţiei Barbara Broccoli.

Potrivit producătoarei, Bond, un personaj original britanic, poate fi de orice culoare, însă obligatoriu este un bărbat. Ea a fost însă de acord că trebuie create mai multe roluri pentru femei, care să interpreteze personaje puternice.

Daniel Craig, personajul principal, a anunţat că viitorul film din această saga, “No Time To Die”, va fi ultimul în care va interpreta rolul celebrului agent 007.

Ultima apariţie a lui Daniel Craig, în care va interpreta rolul lui Bond, va ajunge pe marile ecrane în luna aprilie, iar din distribuţia filmului mai fac parte Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whishaw şi Lashana Lynch.