22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

AFM aprobă alte 484 de dosare în Programul Rabla

Un număr de 484 de dosare au fost acceptate în cadrul Programului Rabla 2021, dintre care 228 pentru Rabla Plus, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit Agerpres.

Astfel, în Programului Rabla Clasic 2021, noua listă, publicată în această săptămână, conţine 256 de dosare acceptate pentru 476 de autovehicule. De asemenea, au fost publicate patru contestaţii pentru acelaşi număr de maşini.

În cadrul Programului Rabla Plus 2021 au fost publicate 228 dosare acceptate pentru 403 autovehicule electrice, dintre care 310 full electrice şi 93 electrice hibride. Totodată, s-au dat publicităţii cinci contestaţii pentru şase autovehicule electrice (cinci pur electrice şi un autovehicul electric hibrid).

Pe de altă parte, AFM a aprobat 179 de dosare în Programul Casa Verde Fotovoltaice, fiind publicate, în acelaşi timp, patru contestaţii aprobate în cadrul programului.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Casa Verde Fotovoltaice.

Print Friendly, PDF & Email