29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Actorul Ed Westwick vine la East European Comic Con de la Bucureşti

Foto: East European Comic Con / Facebook.com

Actorul Ed Westwick este invitatul special la East European Comic Con, care are loc pe 28 şi 29 august, la Romexpo, informează un comunicat de presă transmis, de organizatori ;i preluat de Agerpres. 

Despre el  se stie că a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, “Children of Men” şi a jucat în numeroase filme şi seriale precum “Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche şi Robin Wright în rolurile principale) şi “J.Edgar” (în regia lui Clint Eastwood).

Cei care deţin un bilet la Comic Con Bucureşti trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune așa au menționat organizatorii.

Potrivit sursei citate, fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete, capacitatea până la 5.000 fiind acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanţi, invitaţi şi un număr de siguranţă pentru a nu fi depăşită capacitatea.

În plus, organizatorii au mai specificat că cei care nu reuşesc să ajungă la ediţia de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru ediţiile din 2022. Accesul la eveniment este permis doar persoanelor vaccinate sau celor care pot prezenta un test antigen sau RT-PCR negativ. De asemenea, organizatorii atenţionează că masca de protecţie trebuie purtată în toate zonele aglomerate, atât în interior, cât şi în exterior.

Print Friendly, PDF & Email