Accident mortal în județul Harghita! Vezi ce s-a întâmplat

Foto: agerpres.ro

Un șofer a murit și un altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs în această dimineață în zona localității Borzont din județul Harghita, notează Agerpres.

,,Din primele date se pare că este vorba de coliziunea frontală dintre două autoutilitare de transport marfă. În urma impactului, un conducător auto a murit, iar celălalt a fost rănit, se pare uşor, dar sunt date preliminare şi a fost transportat la Spitalul municipal Gheorgheni. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri, se face cercetarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi, în acelaşi timp, se fluidizează şi traficul până se deblochează drumul”, a declarat, pentru Agerpres, Incze Miklos, reprezentantul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

La faţa locului au intervenit şi două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, unul dintre şoferi suferise leziuni incompatibile cu viaţa, iar celălalt şofer rănit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la faţa locului, fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.