Accident cu șapte răniți pe Autostrada Soarelui! Șoferul a adormit la volan

Șapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui. Polițiștii au precizat că accidentul s-a produs din cauza șoferului unui microbuz care a adormit la volan.           Foto: Mediafax

Șapte persoane au fost rănite într-un accident produs în această dimineaţa pe Autostrada Soarelui. În acest accident  au fost implicate un microbuz, care s-a răsturnat la marginea drumului şi un autoturism, scrie Mediafax.

Potrivit ISU Călăraşi, accidentul a avut loc la kilometrul 73, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa. „În jurul orei 8.40, pe Autostrada Soarelui, sens de mers Bucureşti-Constanţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un microbuz în care se aflau nouă persoane şi un autoturism în care se afla o singură persoană. În urma accidentului au rezultat şapte victime cu traumatisme uşoare, fără să le fie pusă viaţa în pericol”, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.

Şoferul microbuzului implicat în accident a pierdut controlul maşinii după ce a a adormit la volan, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Călăraşi. ,,Conducătorul auto efectua un transport de persoane. Am înţeles că erau şapte persoane în autovehicul, plus conducătorul auto, deci opt. Acesta afirmă că a adormit la volan şi a pierdut controlul acestuia”, a declarat Adina Chiţu, reprezentant al IPJ Călăraşi.

La locul accidentului au venit trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, două echipaje de prim ajutor SMURD şi un echipaj de descarcerare. Toate cele șapte victime au fost transportate la cele mai apropiate spitale pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot în această dimineață s-a mai produs un alt accident în Lugoj. În urma impactului între un microbuz și o mașină, șapte persoane, printre care patru copii, au fost rănite.