Accident cu cinci răniți în județul Caraș-Severin

Foto: tion.ro

Un grav accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc în această dimineață în localitatea Armeniş, în apropierea Mănăstirii Piatra Scrisă din judeţul Caraş-Severin, potrivit Agerpres. În urma acestui accident, cinci persoane au fost rănite, între acestea aflându-se și un adolescent de 15 ani.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din Caransebeş cu trei autospeciale de la descarcerare, stingere incendii şi SMURD, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi maşini ale Poliţiei.

,,Sosite la locul accidentului, forţele de intervenţie au constatat că în cele două autoturisme se aflau şapte persoane, din care patru adulţi. Unul dintre şoferi a fost descarcerat. În accident au fost implicaţi şi trei minori din care doi, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniţi, dar erau foarte speriaţi. Cel de-al treilea minor prezenta traumatisme la cap”, a informat ISU Caraş-Severin.

Toate persoanele implicate în accident au fost preluate şi transportate de echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD la Spitalul Municipal Caransebeş pentru investigaţii.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers.