Academia de Poliție are un nou rector. Carmen Dan a semnat azi decizia de numire în funcție

Veronica Stoica este noul rector al Academiei de Poliție

Academia de Poliție are un nou rector. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat decizia de numire în funcția respectivă pentru Veronica Stoica. Decizia ministrului vine după ce fostul rector și-a dat demisia, în contextul în care a fost pus sub control judiciar de DNA, conform Mediafax.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat decizia de numire în funcție a noului rector al Academiei de Poliție, după ce fostul rector a demisionat

Anunțul a venit de la purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. Aceasta a oferit și câteva date legate de CV-ul noului rector al Academiei de Poliție. Astfel, in ianuarie 2018, Veronica Stoica a ocupat funcția de imputernicit prorector, iar din 24 mai 2019 a asigurat comanda Academiei de Poliție.

În luna mai, procurorii DNA i-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pe rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Adrian Iacob şi Mihail Marcoci . Acuzația a fost de instigare la şantaj, în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan.