Abia ajuns la Real Madrid, brazilianul Militao a plecat brusc din conferința de prezentare. Vezi ce s-a întâmplat

Eder Militao a plecat mai repede de la conferința de presă, pentru că i s-a făcut rău. Foto: Marca

A fost transferat pentru 50 de milioane de euro, a mers la conferința de prezentare, dar i  s-a făcut rău și a trebuit să plece din fața jurnaliștilor. Vorbim despre fotbalistul brazilian Eder Militao, adus de Real Madrid de la FC Porto. Acesta a pus punct mai devreme conferinței de presă, pentru că avea amețeli. Dar cum s-a întâmplat totul?

După ceva mai puțin de o oră de la începutul conferinței de presă desfăşurată la stadionul Santiago Bernabeu, Militao a amețit brusc. S-a grăbit să deschidă o sticlă cu apă, în timp ce era vizibil afectat. Problemele nu au dispărut după ce a băut apa și brazilianul nu a mai răspuns la întrebări.

Fostul jucător al lui Porto se ținea de cap și și-a cerut scuze, înainte de a părăsi sala de conferință mult mai devreme decât era programat. Mulți dintre cei prezenți pun starea lui Militao pe baza emoțiilor. Fotbalistul a mers să fie consultat de un medic, iar acesta din urmă va stabili de ce i s-a făcut rău lui Eder Militao în timpul conferinței sale de prezentare.