23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

891 de amezi în valoare de peste 366.000 de lei, aplicate în primele 3 zile de proteste

Un număr de 891 de amenzi în valoare de peste de peste 366.000 de lei au fost aplicate în primele trei zile de protest împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19, a informat Jandarmeria Română, potrivit Agerpres.

“În urma activităţilor de identificare a persoanelor participante la protestele din zilele de duminică, luni şi marţi, care nu au respectat prevederile legale, la nivel naţional au mai fost aplicate 891 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 366.550 lei”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei.

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare pentru două persoane care deţineau obiecte periculoase (infracţiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase) la Iaşi, iar pentru alte două persoane (căte una din Târgovişte şi Arad) pentru operaţiuni fără drept cu obiecte pirotehnice.

Conform comunicatului citat, permanent, pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoştinţa participanţilor prevederile legale în vigoare, precum şi consecinţele nerespectării acestora.