7 cazuri de coronavirus la FCSB! Vezi detalii

Foto: gsp.ro

Staff-ul tehnic de la FCSB dar și un fotbalist al echipei au coronavirus, scrie gsp.ro. Informația a fost confirmată oficial de club printr-un comunicat pe pagina de Facebook.

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, este comunicatul dat de FCSB pe rețeaua de socializare.

Cazurile de coronavirus de la FCSB au apărut înaintea partidei pe care echipa din Liga 1 o va juca în turul doi preliminar din Europa League. Este vorba despre meciul din Serbia, Backa Topola – FCSB, care va avea loc joi, de la ora 22.