3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

6 angajaţi reţinuţi în cazul furtului de combustibil de la o benzinărie

Şase angajaţi ai benzinăriei de la care ar fi fost sustrasă, în total, o cantitate de peste o mie de litri de combustibil, au fost reţinuţi pentru furt calificat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

“În urma percheziţiilor care au avut loc ieri, 17 iunie, la persoane bănuite de furt, au fost indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil. Cele şase persoane conduse la sediul Poliţiei au fost reţinute şi vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, arată sursa citată.

Ieri, autoritățile au efectuat 8 percheziţii, toate în judeţul Alba, la o staţie de carburanţi şi la domiciliile a 6 angajaţi ai staţiei, bănuiţi de furt calificat.

“Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie, angajaţii unei staţii de carburanţi, cu complicitatea unor şoferi de camioane care ar fi intrat în staţie pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane şi l-ar fi comercializat către diverse persoane”, a mai informat IPJ.

Cu ocazia percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil, în legătură cu care există suspiciunea că provine din furt.

Suspecţii au vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani şi sunt din Aiud, Ocna Mureş şi comuna Unirea.