4 destinații pentru cei care merg singuri în vacanță

Cei care doresc să călătorească de foarte multe ori nu reușesc să își potrivească programul cu prietenii sau membrii familiei. Acest motiv nu ar trebui să fie unul descurajator pentru ei mai cu seamă că există  foarte multe orașe  care se pot vizita și când pleci singur.

Primul exemplu este Reykjavik, capitala Islandei. Despre locuitorii se știe că nu își încuie  casa sau mașinile pentru că ei stau într-una dintre cele mai sigure țări din lume. Astfel turiștii care ajung aici se pot distra fără a avea grija unor violențe sau infracțiuni. Un plus pentru cei care aleg această destinație este faptul că la 100 de kilometri  de capitală  se află  cascada deosebită Gullfoos.

 

 

Foto: digilife

A doua destinație care nu ar trebui ratată dacă călătoriți singuri este Tokyo, capitala Japoniei. Sunt foarte multe lucruri de spus și de văzut în acest frumos oraș asiatic. El reprezintă o combinație ideală între nou și vechi sau trecut și prezent.  Cu o infrastructură  impecabilă, pentru că poți să ajungi foarte ușor dintr-un loc în altul, Tokyo oferă  tot felul de experiențe  de la cireșii înfloriți care pot fi admirați primavara, până la experiența culinară specială.

 

Foto: digilife

Sydney ar putea fi destinația perfectă pentru cei care pleacă la drum singuri. Acest oraș beneficiază de o multitudine de posibilități în ceea ce priveste distracția, încât plictiseala nu se va “inslata”. De remarcat sunt plajele superbe, peisajele care te lasă fără cuvinte,  iar muzeele  și parcurile, de exemplu  Chinese Garden, Koala Park, Sydney Wildlife World sunt obiective de neratat.

 

Foto: digilife

Kuala Lumpur este cel mai mare oraș și capitala Malaeziei.Desigur este un oraș extravagant, numai bun de trecut pe lista cu destinații de vizitat. Se spune că mâncarea este foarte bună, o mare recomandare ar fi Chinatown. Pentru  iubitorii de peisaje urbane  o vizită la înalțime în vârful turnurilor Petronas la lănsarea serii este o experiență extraordinară. Pot fi vizitate și alte obiective turistice, muzee și moschei.

Foto:digilife