4 ani de la tragedia din Colectiv. Iohannis a depus o coroană de flori

Foto: captură Digi 24

Klaus Iohannis a mers în această dimineață la clubul Colectiv, în ziua în care se împlinesc 4 ani de la producerea celui mai grav incendiu din România, scrie digi24.ro. Președintele României  a depus o coroană și a aprins o lumânare în fața locului unde s-a produs tragedia. Totul a durat doar câteva minute, iar șeful statului nu a făcut declarații.

Astăzi vor avea loc două slujbe de pomenire pentru cele 64 de victime. Prima dintre ele se va ține în această dimineață, de la ora 10,  în curtea Bisericii Sfântul Nicolae – Broşteni, la monumentul edificat în memoria tinerilor de către Arhiepiscopia Bucureştilor. Al doilea parastas va fi săvârşit, începând cu ora 12.00, în faţa clubului Colectiv.

Supraviețuitorii și familiile tinerilor morți în incendiu încă sunt revoltați deoarece nici după 4 ani de la tragedie judecătorii nu au stabilit un vinovat. În prezent, magistrații încă audiază martori. În urma incendiului din clubul Colectiv care s-a produs pe 30 octombrie 2015 64 de tineri și-au pierdut viața iar alte sute de persoane au fost rănite.